lördag 11 juni 2011

Hoppas på en bra lördag

Ibland blir man lite fundersam över varför saker händer. Varför man följer en viss känsla och varför man stoppar sig själv i andra fall. Varför man egentligen är blåst när man följer med i svängarna åt ett håll man inte borde, inte vill.... Fast vill o kan inte låta bli. Vi får väl se om jag inte kan låta bli, jag kanske verkligen kan låta bli!

Dagen började i alla fall som en lördag inte borde börja, jag borde ha sovit länge, sen borde jag ha legat kvar i sängen och sen kanske ja skulle ha fixat lite kaffe. Istället är ja inne på maskin nr 5&6. Hoppas på en fortsatt bättre dag :-)


torsdag 9 juni 2011

Allvarligt skadad efter dödskrasch

Ja, det borde man väl vara.... ? eller? Jag var tvungen att läsa artikeln och då står det ju faktiskt att det var tre pers som dog i kraschen, så det var ju en dödskrasch.

Jag känner mig allvarligt skadad. Eller mörbultad. Jag tror att det tar mer på krafterna att köra för fullt efter semestern så att man nästan stupar, lagom tills man hinner ifatt så får man ett nytt jobb i en annan stad så man måste flytta, packa ihop sitt gamla jobb, och sin gamla lägenhet, flytta hem till mamma, lära sig ett nytt jobb samtidigt som man licensierar sig och flyttar igen till en ny lägenhet, än att bara jobba på i samma takt som alltid och bo kvar i samma lägenhet.

Jag längtar lite till semestern, eller jag längtar ganska mycket. 2 st roadtripps först! En till Götet o en till Blekinge. Det är en massa skoj innan semestern, men jag längtar ändå!

Pöss

fredag 3 juni 2011

På balkongen

Troligtvis den bästa balkongen någonsin =) Jag sitter med datorn i knät, lyssnar på finfina sommarlåtar, årets popdängor och fixar med lägret.

Jag har nackspärr o väntar på att värktabletterna ska göra sitt. Vet inte om de funkar på nackspärr men jag kan ju inte göra så mycket mer än hoppas. Det var svårt att koncentrera sig på kunderna idag, det snurrade lite i huvudet, men jag tror att jag kommer ihåg vad det sa i alla fall. Insåg att jag bara har tre veckor kvar till semestern och extremt mycket kvar att lösa innan jag kan gå.

Men nu sitter jag här i alla fall. Tror att jag har några öl kvarglömda i kylen. Kanske skulle ta o knäcka en, men jag vet inte om jag orkar gå o hämta. Sen är det ju ganska gött att sitta på möte i morgon o inte känna av att jag tog ölen igår... å andra sidan så är det 2.8or så troligtvis känner inte ens jag av det. Krister kommer förbi då o då, tittar på mig, kommer närmre och sen flyger iväg igen. Det måste var roligare att flyga omkring lite än att bara sitta o snacka som han gjorde för ett par veckor sen.

Hm.... kanske skulle säga till Onnie att vi ska åka tåg i morgon... 10.30... =)... Funderar på om man skulle ge förslag på att bygga balkonger på andra sidan med... det är sol där på kvällen...

Hehe Krister o polarn på taket på nr 29 snackar galet!

God morgon!

Knäppt! Jag vet inte hur g ska göra för att sova längre på morgonen! Jag tror att anledningen till att jag vaknar så tidigt är att rullgardinen inte går att dra ner helt och solen går ju upp rakt in i mitt sovrum... Ca kl 4.54 varje morgon... Suck! Jag gick i alla fall o la mig skapligt tidigt efter en toppendag! Först storstädning, det behövdes. Sen fika med mor, syster, mormor och morfar på Café Åbacka. Finfina grejer! Sen räkor o vin hemma hos mamma! Mm mm mm!
Jag försöker få till program inför lägret. Vi har egentligen alla planer klara, det är bara att få till de bokningar till de dagar som vi vill ha. O då gäller det ju att få tag på folk... Ah, det löser sig.

Man kanske skulle göra sig i ordning och komma i tid till jobbet idag...