torsdag 29 september 2011

AM

Jag glappade förbi Sjukhuset på trean nyss. O där var Tobbe, sjuksköterskan som förklarade för mig utförligt vad som hände med Anna Maj. Även sjuksköterskan som frågade henne om det var obehagligt och hon svarade "Det är bara att gilla läget". Jag tycker om Tobbe. Det var inte lika läskigt att vara med Anna Maj när han lugnt förklarat att hon är jättesjuk.

Har tänkt mycket på henne idag. Även innan han ploppade upp i rutan. Tänkte på henne när jag gick ut på lunchen.... fanns en anledning till det. Tänkte på henne när jag satt på jobbet. Tänkte på henne när jag gick hem, solen strålade o det var varmt. Mitt samlarjag kom fram och jag plockade med mig massor kastanjer hem. Jag vet inte varför, men jag tänkte på henne då med.

söndag 25 september 2011

Fundersam

Jag skrev ett långt inlägg.... men jag tog bort det. Lite fundersamt på vuxet beteende och eget ansvar. Det är ganska många som borde fundera på det...

onsdag 21 september 2011

Morfar

Jobbar kväll för tredje dagen den här veckan. Traskar ut genom dörren och märker att den tokregninga dagen har blivit en fin höstkväll. O mitt över gatan ser jag morfar kika i skyltfönstern =) Jag fäljde med honom en sväng på promenaden och visade var Onnie fått lägenhet. Pratade om hösten o om krämpor och att mormor har ett sånt jävlar go trots att hon inte orkar göra något. Sen gick han åt sitt håll o så gick jag åt mitt håll. En mysig liten promenad.

fredag 16 september 2011

Åt andra hållet

Fredagkväll o jag sitter på tåget som så sjukt många gånger förr. Jag åker samma tåg, fast om jag tänker efter så är det nog ett senare tåg. Och det är på väg åt andra håller. Det håll jag åkte från. Det ska bli gött, en helg med Malin, Staffan o Lisa!

I morse när jag gick till tvättstugan blev jag helt överväldigad... Träden får mer o ner färg för varje dag. Det är så fantastiskt fint utmed ån, utmed min gata, i parken! Det är höst, luften är klar, solen skiner och bäst av allt.... Jag bor i Linköping!


tisdag 13 september 2011

Övertid...

Nu tar jag paus! 5 min bara, men en paus. Jag har fullbokad kalender, precis som vi ska ha o vad händer då? Övertidstimmarna tickar på sakta men säkert. Jag känner mig inte så stressad, det är bara det att det är mycket att göra. O jag har mycket att göra efter jobbet. De mesta är kul. Det som inte är kul får inte längre så mycket av min tid. Men nu jobbar jag över i alla fall, o jag kommer inte på långa vägar bli klar med allt jag ska :-)


söndag 11 september 2011

Att smått onykter vandra hem

Någon sa åt mig att leva nu. Att jag är för upptagen med att tänka på det som hänt och att fundera på vad som kommer att hända i framtiden. Det  stämde. Så jag lever nu. Man blir trött av det men det är fan så mycket roligare. Fick ett samtal av en nyfunnen vän som frågade om jag ville ta en fika på åbacka. Jag tog en dusch och gick dit o vi satt o pratade ett par timmar. Skådespelerskan o jag under ett päronträd. Åkte till mamma o bar kartonger o fick ett sms "Jenka!!! Är du på klumpen? På väg dit!" så jag åt mammas mat o åkte till stan o mötte upp Kristin. Jag orkade inte en helkväll men när ja gick hemåt o mötte alla som var på väg åt motsatt håll kände jag att det är nog så här det ska vara. Livet ska inte bara flyga förbi, jag ska flyga med det!