måndag 26 december 2011

Annandagen

Så var julen över igen :-) lugn och skön var den!! Pallra mig upp i morse trots huvudvärk och ont i halsen. I Motala fick lillskruttan julklappar, jag fick kaffe och panodil o nu bär det åter hem till Linköping för att julmysa med fina vänner! Jag är extremt glad att jag har semester i morgon...!!! Ska se om expert vill öppna till mig så jag kan köpa mitt objektiv :-) det kliar i fingrarna!!!!

lördag 24 december 2011

Enligt tradition

Midvinternattens köld och Thord Sitta med Krister och limma Jultomteskägg på pappa som sov men som vaknar av barnen som stimmar

Han sätter sig upp i julstjärnans glans och tror sig vara nån annanstans från köket han hör en vidöppen kran barnen har spolat en ishockeyplan

God Jul

fredag 23 december 2011

Dan före dan...

Gött är det... Två timmar på jobbet, tre timmar i soffan. Ska ta mig en dusch o åka till mamma. Inte frisk, men det är inget lite panodil inte kan lösa.


lördag 17 december 2011

En vecka innan jul...

Sitter på bussen mot Linköping. Det är en vecka innan jul. Det är julpyntat i trädgårdarna och i fönstren. Jag lyssnar på julmusik. Ganska mysigt egentligen... Fälten är dock gröna, gräset växer ser det ut som. Det regnar. Ska till Ödeshög på 40års kalas o sen till mamma på 85års middag.

Det är helt galet vad grönt det är ute!

söndag 11 december 2011

3e advent

Det är som vanligt här :-) Morgontjafset i full gång. Hån, sarkasm och äggkommentarer. För eller emot att hyvla bort vax från osten eller skära bort den. Utanför är regnet från igår fruset och krispigt o solen strålar så det gnistrar i på isen. Lite irritation kryper fram hos ena parten av värdparet. Ganska imponerande att det bara är lite irritation.

Det är i alla fall som det ska i Örebro




fredag 9 december 2011

Tar tillbaka...

Tar tillbaka föregående inlägg... Jävla skitväder.... Jävla skitdag

Dåligt väder, my ass!

Stockholm har bjudit på sol o kyla. Jättesköna dagar helt enkelt. Syftet var i grunden en utbildning, men har hängt hos pappa också.

Morgonen var blöt, kall o moddig. Förstår mig inte på stockholmare som absolut ska åka bil... Kom i alla fall till centralstationen, tåget var i tid, solen strålar och gnistrar i istäkta sjöar o smått snöpudrade fält. Det ser inte ut att blåsa alls o i min vagn är det bara jag o två till som spanar ut.

Ska försöka planera upp min dag... Den blir inte som jag hade tänkt mig, men det löser sig.