onsdag 21 mars 2012

En annan sorts dag...

Igår var ingen bra dag. Men somnar man typ 21.30 o det är strålande sol när man vaknar så brukar dagen efter lösa sig. Tankar har hunnit ifatt o rett ut sig, dumma kunder håller sig förhoppningsvis på son kant. Jag vet att jag har tre av mina absolut trevligaste kunder idag. Jag ska till Stockholm ikväll. Ska köpa allergitabletter tror jag, brukar få bort pollentrötthet.

Nämnde jag att det är strålande sol? :-)



tisdag 20 mars 2012

En sån dag...

Galet mycket att göra på jobbet. Elak kund som jag är den enda som är kvar som han inte slutat prata med. Strul o telefonen ringer hela tiden. Inte ens hälften gjort o jag längtar efter lön nu... Det regnar o jag har ont i huvudet/nacken. Tur att jag är på väg till Motala annars hade jag gått o lagt mig i väntan på onsdag.


söndag 11 mars 2012

En rätt bra helg!!!

Eller snarare en helt fantastisk helg. En liten fisan på strålande humör gör livet väldigt lätt. Fredagskvällen tillbringades framför barnkanalen med krusbärsdricka. Lördagen gav segermiddag på Burger King ( Mollys val) sen utflykt till Omberg och när vi sitter i lä från blåsten o fått i oss fika så kläcker hon "det här är livet!!"
Idag fick fåglarna mat o jag ( o de andra också ) fick lunch hos mor o far Thim.
Det är ett annorlunda liv jag lever än för sex månader sen. Och jag älskar det!