torsdag 31 maj 2012

Eget omlopp

Blodomloppet gick av stapeln idag. Vi gick vårt eget omlopp :-) samma omlopp som vanligt.

Idag var faktiskt en rolig dag på jobbet. Jättemånga som kommenterat o frågat hur mycket jag gått ner. Nya kläder som sitter bra gör väl sitt, men det är faktiskt kul att höra med tanke på hur man kämpar.

Vi kom i alla fall fram till att vi går antingen 6 eller 9 km nästan varje dag o troligtvis är det många i lämmeltåget som gick 5km som troligtvis nästan aldrig går 5 km. Jag en av dem för ett par månader sen... :-)


tisdag 29 maj 2012

Testar

Får se om jag vågar ha nagellacket kvar på i morgon. Ska nog ha på mig min nya fina blåa topp också. Det blir nog perfekt :-)


måndag 28 maj 2012

Powerwalkad

Ok helgens "energipåfyllning" kanske gjorde att det fanns lite extra att ta av för vi knatade på våra dryga 9 km snabbare än någonsin. Nästan att man skulle börja springa lite kanske. Är trött efter en dag i Värnamo men glad över att det är sista gången jag ställer upp att hålla i den där utbildningen på andra sidan jorden.

Sitter o funderar på om jag ska hälla i mig mitt te o gå o lägga mig, men jag har ganska mysigt här...


söndag 27 maj 2012

Välplanerat och impulsivt

Insett att jag måste bli mer solbränd om jag ska ha på mig min nya klänning :-) inga problem där inte. Gick igenom alla mina köp o jag är fortfarande nöjd. Det mest välplanerade köpet är nog vårens bästa investering. Skor att gå o springa i! Jajjemen här ska traskas så jag kommer i mål till födelsedagen! Det sista köpet för helgen var lite mer oplanerat, men jag tyckte att det gjorde inget. Blommor är alltid bra för själen. Speciellt eftersom jag i.te hunnit döda dem än :-)



Euphoria

Ligger just nu nerstoppad under lakan i soffan på ekersgatan. Eller nerstoppad.... Det är sjukt varmt o jag vill stå naken på balkongen!!

Har idag gjort av med massor av pengar! Enligt min yngsta kiwi förtjänar jag det. Jag har köpt kläder! O inte billig skit för 99kr på hm. Jag har köpt kläder jag tycker om! Man blir lite blind när man går in på Marieberg med inställningen att jag sliter i hur mycket det kostar.... Jag BEHÖVER kläder! Faktiskt! O vi var tre tjejer som har tappat många kilon som rockade loss.

Kvällen tillbringades framför TVn, som sig bör när det är eurovision tävling. Lisa 1 var nervös, lisa 2 tyckte mycket, Malin nästan sov o i slutet så grät Therese. Staffan korkade upp bubbel (bedårande) o vi skålade för Loreen.

En bra dag!


fredag 25 maj 2012

Trodde inte...

Trodde helt ärligt inte att jag skulle kunna lystna på den här listan någonsin igen. Visst, vissa låtar går absolut inte men det är ju många fantastiska låtar så jag var tvungen att testa. Det når några pinsamt dåliga också men jag har ijte hjärta att ta bort dem.

Trodde inte heller att jag någonsin skulle blogga så mycket, men det är terapi att skriva o det är typ bara 4 pers som läser här tror ja o ni kan ju sluta läsa om ni skulle tröttna. Det är i alla fall bättre att få ur sig skiten här än på facebook.

Trodde heller aldrig att jag frivilligt skulle köpa Coca Cola light... Men var så colasugen, törstig och på riktigt lite less på att vara så "duktig" med vad jag stoppar i mig hela tiden. Har gått ner 12 kg, kämpat som fan o jag tar paus (en halvpaus i alla fall) o drar till öret. För övrigt så önskar jag mig verkligen kläder i födelsedagspresent (läs pengar till kläder) de jag trivs bäst i är för stora :-)


onsdag 23 maj 2012

Road!

Jag älskar Tele2s reklamer. Frankphone! Mhm! O Jag älskar den nya! Hahaha!

För övrigt så var det inte tugnt att ta sig runt hela rundan idag...

onsdag 16 maj 2012

Sömnlös

Kunde inte sova, så jag höll ut så länge jag kunde sen gick jag en morgonpromenad. Blev faktiskt en bra morgon i alla fall.


måndag 7 maj 2012

Ett annat mål...

Att sätta upp mål är som ett tidsfördriv. Något att fokusera på när man "ger det tid". Mitt mål nu är ytterligare -6 kg tills födelsedagen. Ett delmål är ett kg till ganska snart. Efter en knapp mils promenad med syss är jag lite mör i kroppen, med det är det värt! Jag ska fan ner de där kilona!

söndag 6 maj 2012

Fixat massor...

Lugn helg. Jag har hittat massor fina skor. Har inte direkt råd att köpa dem. Jag har tittat på sängar... Önskar mig bidrag till det i födelsedagspresent ;-) Har tittat på klänningar. Vill inte köpa någon än... Har tittat på överkast. Ska köpa säng först.

Lite mer produktivt kanske det var att gå igenom mina bilder. Det var jobbigt, det var från årsskiftet... Har rensat kläder och rensat lådor från källaren. Växterna i lägenheten har fått lite tlc, hoppas de överlever. Det jag inte gjort var att packa upp påsarna. Jag kan inte. O linette sa att de kan lika gärna stå i månader. En dag går det jättelätt. Så de får stå kvar...

Änderna presenterade sina ungar idag i alla fall!


fredag 4 maj 2012

Ett mål för helgen

Om jag lägger ut det här kanske jag klarar det. Jag ska packa upp påsarna. 2 påsar med mina saker i som står i ett hörn o hånar mig. De ska packas upp!

onsdag 2 maj 2012

Tänk om jag hade en aning

Det är så många tankar som far omkring. Jag ska inte få ut alla här, men något måste jag göra. Det är så mycket jag inte greppar, planer som bara försvunnit. Jag önskar att jag hade en susning om hur jag ska göra för att kunna se längre fram än möjligtvis i morgon. Det jobbiga är att jag inte vet hur jag hamnade här, det är som att jag missade hela processen. Jag satt chockad o väntade. Allt stannade och jag sitter fortfarande kvar... fattar fortfarande inte.

Mina fina säger ge det tid....