fredag 29 juni 2012

Note to self...

Jobba aldrig halvårsskiftet! Satan vilken galen dag! Mäklare överallt, yra kunder som precis sålt/köpt, bankmänniskor som är ännu yrare o de som man ringer till på andra banker för att lösa lån lät smått döda i slutet av dagen...

Men nu är det dags att ta tag i livet igen. Upp o hoppa, slut på socker, inga kakor, bort med fettet o ut o gå. Ok, jag ska varken sluta äta fett eller socker, bara inte så mycket som den senaste veckan. Och det var inte så tokigt att komma ut o gå igen när jag väl kom ut...





onsdag 27 juni 2012

Längtar

Längtar till semestern nu! Galet trött o för mycket att göra på jobbet... Längtar lite till nästa helg med, men den innebär jobb om än på ett annat sätt. Så jag förbereder semester! Nu är även en ny väska införskaffad så jag slipper dra på en trasig sak!


tisdag 26 juni 2012

30

Så var man inte 25 längre. Inte 20 something alls. 30år. Ska nog inte tänka så mycket på det... Får bara ångest o det är ju bara en siffra i alla fall.

Fantastisk födelsedag hade jag i alla fall! O hade det inte varit för alla förberedelser så skulle jag fylla gärna fylla 30 några år till. Så glad för alla fina och omtänksamma presenter. Jag blir nästan rörd när jag tänker på att det finns en tanke bakom varje present jag fått! Jonas o jag testade två av marmeladerna i morse o jag är väldigt förtjust i papperstalrikar just idag. Inte alls så mycket att städa. Nu är det bara disken efter middagen med spontant finbesök av Fegga, Liva o Theo. Pass klart o hämtat och promenaderna har börjat igen.




lördag 23 juni 2012

Vi kan kalla det seg...

Igår - fantastisk dag med fina vänner! Sol o öl o lek o god mat o mycket skratt.



Idag... - Jag lever i alla fall. Det gör syster också. Typ



torsdag 21 juni 2012

Rädda x 3

Så har man handlat till födelsedagskalas. Mat o alkohol! Tackar kassören på systemet som ville ha leg. Fått i ordning på jobbet så jag i alla fel vet vad det är jag ligger efter med o fixat det mest akuta. Satte en skylt på skrivbordet "jag är inte här". Funkade sådär, men flera kollegor tyckte att det var en strålande idé! Sa nej till kunder, jag har ju faktiskt inte tid! Nu är i alla fall telefonen bortkopplad, mailen o internetbanken har frånvaromeddelanden o jag kommer inte tillbaka förrän på onsdag.

Gick en kort långsam promenad runt ån. Först låg en cykel på maken, trasig. Bredvid låg en man... Lika trasig. Mer i själen än kroppen skulle jag tro. Ett par hade redan stannat o ringde polisen. Mannen låg o yrade om hur full han är. Att han är alkoholist o det är jobbigt. Ja, stackars man. Gjorde ont i hjärtat. Gick vidare o så ryker det ur plåtlådan för engångsgrillar... Den är brandsäker så jag gick faktiskt förbi den. O precis när jag skulle svänga av mot mig ser jag en duvunge tryckande i gräset... Stannar såklart, men vad ska man göra? Den reste på sig o hoppade in i buskarna. Det blev bara en räddning den här kvällen. En fin kväll trots allt...




tisdag 19 juni 2012

Förebild...

Altså en bild före.... En bild för ett halvår sen. Jag nådde mitt delmål 1 i alla fall :-)


Som om det var januari

Är så sjukt trött varje morgon! Kom igen! Det ska vara sol o energitider nu ju!


fredag 15 juni 2012

Lite sorgligt...

Det fina döda trädet med speglarna på är nu nersågat. Lite ledsen över det på flera sätt.


söndag 10 juni 2012

Som avskräckande exempel?

Rensat garderoben med hjälp av onnie. Slitet, trasigt och framförallt för stort är nu borttaget. Lådor var överfulla förut, nu är de praktiskt taget tomma. Inte riktigt, men nästan. I min värld är de tomma. Många plagg sitter bara bättre o jag funderar på hur de satt för ett halvår sen... Men vissa plagg kanske man skulle ha kvar, bara för att minnas liksom... Kunde knappt knäppa jeansen i vintras... Fast nej, Linda får dem. -30kg o på väg ner förtjänar kläder att ha på sig under tiden!!!


lördag 9 juni 2012

Sådär Ja!

Man ska ju tydligen ha något att se fram emot hela tiden. Något att fokusera på. Något som får en att tänka på något annat. That´s what I do!

Födelsedag! Kommer bli toppen! Att gå ner 15 kg till födelsedagen. 1,5kg kvar på två veckor. Det kan gå! Läger, om än kort och på Marsbäcken, men jag ser fram emot det! Lagom långt för mitt psyke. O så har vi ju semestern... o så har vi ju bokat... o det blir nog precis som jag önskade! Sol, bad, inte pary, mysigt med natur, god mat och bra utfyktsmål! Mallorca, Puerto De Soller hej o hå! Perfekt för brudarna Ekdahl!



Bilderna från Apollo.se

15m till strand, 100 m till centrum, pool, bar, restaurang, luftkonditionering och vi åker från Linköping några timmar efter att jag gått på min semester! Oh yes! Peace out! Nu ska jag ut o gå!

onsdag 6 juni 2012

På hemväg

Ätit för mycket... Känns som en sten i magen fortfarande. Hoppas dagens promenader i alla fall ser till att det går jämt upp :-)


måndag 4 juni 2012

Efter regn kommer solsken

När man är så trött att man helst av allt vill ta med sig täcket till jobbet o krypa ner under skrivbordet, bara för att kunna säga att man är på jobbet... Då är det svårt att ta sig ut o gå. När det dessutom är sjukt kallt o regnar, är det ännu svårare. Men skam den som ger sig! O går man tillräckligt fort så blir man varm o går man tillräckligt länge så kan solen komma fram.


lördag 2 juni 2012

Så var det helg igen...

Nog för att jag älskar helg, men det är ju ett bevis på att tiden går... Och jag fyller ut den effektivt. Jobbar, går (även i regn o blåst då det snurrar för mycket) jag fuskar ibland o jag tar mig tillbaka till rutinerna jag hade för ett år sen (plus promenader :-P ) o nu sitter jag här o väntar på att den näst sista maskinen ska bli klar så jag kan få in den sista... Vilket innebär 7 härliga maskiner ren tvätt, jag ignorerar alkoholen från igår och solen skiner.