onsdag 25 juli 2012

Att upprepa sig...

Ligger med fötterna upp i soffan. Försöker läsa lite om Mallorca men orkar inte. Var tvungen att koppla bort telefonen o tala om att jag är tillbaka tisdag 28 augusti kl 14.00... Nu räcker det med skit! Två kunder kvar o en hög med ärenden. Sen... Sen ska jag sluta fånflina när kollegor frågar hur det går. Sen ska jag slappa!!


lördag 14 juli 2012

Tar hand om själen

Två veckor känns som två veckor för mycket... Har som sagt ingen energi. Fick frågan om jag hönan o ägget o jag tror att jag är så trött för att jag har haft det jobbigt o mår dåligt nu för att jag är så trött. Så idag valde jag bort en ledarfest, sov ut (även om jag vaknade tidigt så kunde jag somna om) slappade o sen hängde med mamma, Malin o Patrik. Gjorde av med pengar på fina saker, satt i domkyrkan o gick ut o åt. Nu har syster o bror gått hem o jag ska sova lite till o hoppas på att två veckor kommer gå snabbt...









torsdag 12 juli 2012

Fiskgryta

Jag kan det här med fisk! Jag måste säga att jag är riktigt bra på fisksoppa... Eller det blev fiskgryta för det såg snyggare ut. Sagan vad gott det blev! Det behövdes lite uppiggning så trött som jag är.

Två långa veckor kvar till semester... Det är för lång tid! Jag blir knäpp snart. Att ha varit på läger gör ju inte saken bättre. Trött både fysiskt o psykiskt. Tänker för mycket. Tiden läker alla sår? Eller? Jag behöver tid, jag behöver massage och jag behöver semester...


tisdag 3 juli 2012

Hejja Siren

Ville sjunka genom stolen ner under skrivbordet når Siren sa att hon ville ut o dricka öl efter jobbet! Men i "säga ja till livet" anda, så sa jag absolut, vad kul! Det var ett bra drag! Räkor o öl o massa skitsnack på NH blev en toppenkväll! O på dagens promenad lyckades jag fånga de så fantastiskt söta andungarna på bild :-)


söndag 1 juli 2012

Igår - Bra dag!

Jag gjorde ingenting, så gjord jag ingenting, sen så gjorde jag ingenting lite till, sen fråga Matilda om jag ville grilla så då gick jag bort o gjorde det.