söndag 30 september 2012

Axlarna har sjunkit

Jag behövde egentligen sova den här helgen. Jag behövde sova mycket och länge och intensivt och inte bli väckt av någonting alls. Speciellt inte väckarklockan. Den ringde i alla fall! Upp och iväg då jag lovat att ställa upp som funktionär på en tävling... eller förlåt, det får ju inte vara en tävling längre... det var en upplevelse för de små scouter som tidigare hette juniorer men heter något nytt ny för tiden. Hänger inte med. Det var lite mysigt, regnigt och kallt och jag fick en grillad korv men höll mig borta från bullarna med en extrem viljestyrka!

Lördagen fortsatte med en tripp till tippen och kvällen blev en trevlig kväll i goda vänners sällskap. Idag tittade solen fram så kameran fick följa med en sväng.

För en vecka sen längtade jag till fredag eftermiddag. Nu kan jag nog tänka mig att det kan bli en ok vecka framför mig... Håller tummarna!

 
Lekte scout i lördags.
 







I mitt lilla hörn just nu

fredag 28 september 2012

24 timmar

Jupp, sen i går morse har jag jobbat 24 st av timmarna som farit förbi... Inte undra på att energinivån är ganska låg. Var så stressad när jag gick till jobbet i morse att jag skakade. Visste hur dagen såg ut framför mig men jag visste inte riktigt hur jag skulle få ihop den. Det gick, jag lyckades o jag jobbade bara över två timmar idag!

Frustrerad och snurrig i huvudet gick jag hem, bytte om, gick till mamma med syss för att hämta bilen. Storhandlade, lagade mat, åt maten, pratade i telefon och när jag la på så kände jag hur lugnet hade smugit sig på. Det hade slutat snurrat!

Suttit hos syss o druckit lite vin och nu så är det kudden som ska få sig en omgång. Hoppas jag orkar ta mig upp i morgon, för i morgon ska jag vara scout igen :-) (och alla kartonger och allt skräp ska till tippen. Börjar förstå Berit )



torsdag 27 september 2012

TEAM

Så ligger man här igen. I sängen. Tyckte att det var nyss jag gick upp men klockan ringde ju kl 5 i morse o nu är det snart midnatt. Fjärde gången jag är på TEAM, andra gången som företagsrepresentant. För er som bryr er så är TEAM tekonomerna och ekonomernas arbetsmarknadsmässa på Linköpings universitet. Bra dag, rolig dag, en dag utanför kontoret som avslutades med en bankett på konsert o kongress.

Jag... Jag är så trött att jag knappt kommer ihåg mitt namn, ändå kan jag inte sova...



tisdag 25 september 2012

När tiden springer

Hade tänkt att struktirera upp kalendern på jobbet idag. Jag trodde att jag skulle ha tid att göra det. Jag trodde fel. Det är märkligt hur det kan hopa sig så fort... Har ganska okej koll på vad jag borde ha hunnit med men inte gjort, det är ett steg i rätt riktning från att inte ha koll påvad jag borde ha koll på i alla fall. Positivt tänkande!

Jag drömmer mig bort i alla fall. Jag drömmer mig längre bort än fredag eftermiddag då den här helvetesveckan är över. Jag drömmer mig till en madrass framför brasan men en öl i handen.




SAND... platsen där axlarna nästan nuddar marken...

måndag 24 september 2012

Lurviga

Pluggar in hörlurarna och dansar loss till Rihanna. Släckt ner i lägenheten och blundar. Det finns anledning att fira! Lite i förväg, lite försiktigt, men jag är på bra humör i alla fall!


söndag 23 september 2012

En skön helg helt enkelt

Konstigt egentligen att man behöver en helg att inte göra någonting på när man precis legat hemma en vecka. Men det var det som behövdes. Fredag kväll, vin och samtala med syster. Lördag, läsa, pilla naveln, filura lite, upp på stan för att titta på kläder jag inte fick köpa. Har lite svårt att bestämma mig mellan två väldigt liknande toppar från JC... City Art Link gjorde att vi tog oss till Babettes. Lilla Sofia har blivit egen företagare och driver Rio Rio. Coolt!

Idag... tvätt... that´s it!

Eller jo... jag fixade lite med bloggen också :)


Vet inte vilken jag vill ha...
  
.... onödigt med båda
   

Onnie på Babettes
  

Mumsig tapas och RioRios cupcake :)


Modevisning med Twenty-eight days into september



Anteckningsböcker från RioRio


The mastermind. Lilltösan är egen företagare :)


Vill ha!!


Note to self : Kom ihåg att Babettes finns, mycket mysigt ställe!!
 

lördag 22 september 2012

Häxor

Jag är inte mycket för häxor och häxböcker och magi. Men när jag har legat hemma, ganska uttråkad, så tog jag boken som jag fick låna för snart ett år sen. Boken som skulle vara så fantastiskt bra men som jag tvivlade starkt på att det stämde. Ok, inte den bästa boken jag läst, men nu är den sträckläst och väldigt läsvärd!


torsdag 20 september 2012

Frihet!!!

Äntligen utanför dörren! Fortfarande svårt att prata utan att hosta ut lungorna, men en dag på jobbet utan kunder löser det :-)

Så skönt att komma ut i morse. Att få andas frisk luft. Träden ändrar färg och solen skiner. Hej åskade höst! Du är bäst!


onsdag 19 september 2012

Sista dagen hemma?

Nu är jag riktigt uttråkad! Ska ta mig till jobbet i morgon och efter ett snack med chefen så har jag bara en kund de här sista dagarna och det innebär att jag inte måste prata på mycket och DET innebär att jag hostar mindre. Yej!!

Är så fascinerad över mina orkidéer som jag fick i födelsedagspresent. De slutar inte blomma! Såååå vackra!


tisdag 18 september 2012

Tips

Rolig bok!! De flesta känner nog igen sig.

Jag ligger i sängen och tänker att det måste finnas ett roligare sätt att bli av med hosta o slem än att just ligga i sängen...


måndag 17 september 2012

Varken Eller

Jag börjar bli ganska rastlös. Jag är inte tillräckligt frisk för att sitta på jobbet, då kunderna inte uppskattar om man snörvlar och hostar på dem. Det gör för övrigt inte kollegorna heller och rent spontant är jag lite fascinerad över hur mycket slem en kropp kan producera. Jag är heller inte tillräckligt sjuk för att det inte ska pirra oroligt i kroppen av att sitta stilla eller ligga i soffan hela tiden. Kom ju untanför dörren i helgen o det kanske inte var det smartaste draget, men jag tror inte heller att det är Ikeas fel att slemmet förökar sig. Jag hittade i alla fall lite att drömma om. Några lampor, lite kläder, några askar... o så var det fint väder.

Jag gillade de här lamborna. Speciellt den svarta och den gröna. Lite inne på att köpa hus så jag kan få inreda hela huset.... lägenheten är lite för liten för att fortsätta med.
 
Den här lampan vill jag ha ovanför min säng. Tittade på prislappen och insåg att jag nog inte får ha den ovanför min säng...
 


Jag vill ha en sånhär garderob

Och fina speglar... till och med för skorna


Onnie hittade en likadan picknickkorg som jag fick i födelsedagspresent






 




fredag 14 september 2012

Sjuksurfar

Gör inte mycket. Det är nog bra =) Brukar alltid jobba för länge och få dåligt samvete för att jag inte städar när jag är sjuk, men nu gör jag ingenting. Jag ligger i soffan med tidningar, böcker, kamera näsdukar och te omkring mig. Datorn på magen och jag hittar saker jag vill ha. Dels så vill jag ha en ny vinterjacka. Det vill jag ha av två anledningar. Den "fina" jag har är inte så fin längre. Den är sliten och det saknas knappar... Den andra anledningen är att den är för stor. Att gå ner i vikt är jättebra! Det känns bra, jag rör mig bättre och jag är piggare. Men det är fan svindyrt! Sen hittade jag saker jag vill ha för att de är fina =)




Bilder från MQ.se


tisdag 4 september 2012

Hehe... ja ni...

Jenny ringde och hade en idé. Idén var att vi skulle börja träna funktionell träning för att få igång våra stela kroppar så de inte och stelnar i skrivbordssittande ställning. Sagt och gjort, vi anmälde oss, anmälan är bindande och vi gick på vårt första pass idag. Funderar lite på vad vi gett oss in på men båda var ganska nöjda över att inte gett upp mitt i. Det tog dock dubbelt så lång tid att gå hem 100 m än att gå dit...

Det blir nog bra skan ni se :)