fredag 3 juni 2011

På balkongen

Troligtvis den bästa balkongen någonsin =) Jag sitter med datorn i knät, lyssnar på finfina sommarlåtar, årets popdängor och fixar med lägret.

Jag har nackspärr o väntar på att värktabletterna ska göra sitt. Vet inte om de funkar på nackspärr men jag kan ju inte göra så mycket mer än hoppas. Det var svårt att koncentrera sig på kunderna idag, det snurrade lite i huvudet, men jag tror att jag kommer ihåg vad det sa i alla fall. Insåg att jag bara har tre veckor kvar till semestern och extremt mycket kvar att lösa innan jag kan gå.

Men nu sitter jag här i alla fall. Tror att jag har några öl kvarglömda i kylen. Kanske skulle ta o knäcka en, men jag vet inte om jag orkar gå o hämta. Sen är det ju ganska gött att sitta på möte i morgon o inte känna av att jag tog ölen igår... å andra sidan så är det 2.8or så troligtvis känner inte ens jag av det. Krister kommer förbi då o då, tittar på mig, kommer närmre och sen flyger iväg igen. Det måste var roligare att flyga omkring lite än att bara sitta o snacka som han gjorde för ett par veckor sen.

Hm.... kanske skulle säga till Onnie att vi ska åka tåg i morgon... 10.30... =)... Funderar på om man skulle ge förslag på att bygga balkonger på andra sidan med... det är sol där på kvällen...

Hehe Krister o polarn på taket på nr 29 snackar galet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar